Taekwon-do INSTRUCTEURS

TECHNISCHE KADER

Muye Dojang heeft een aantal instructeurs,die verantwoordelijk zijn voor de lessen binnen de sportclub. Naast de onderstaande instructeurs, kunnen andere dangraadhouders assisteren bij de les.

René Zoutendijk

2e dan Taekwon-do

René beoefend al ruim 10 jaar Taekwon-do bij sportclub “KassemGym” en heeft zowel op nationaal als internationaal niveau meegedaan aan wedstrijden. Hij behaalde in 2016 tijdens het Europese Kampioenschappen de derde plaats met sparring. Met de team onderdelen werd hij Europees Kampioen met Special Techniques en tweede met Sparring.

René is in mei 2013 bij Spirit Taekwon-do binnengekomen als hoofdinstructeur Taekwon-do. René is een trainer die er alles aan doet om zijn leerlingen beter te maken! Wat hij het leukste onderdeel vindt van Taekwon-do? Sparren en combinaties! Dit zul je dan ook zeker meekrijgen in zijn lessen.

Hidayet Altın

2e dan ITF Taekwon-do / 1e dan Jungki Hapkido

Hidayet is na een serie aan proeftrainingen bij verschillende vechtsporten is hij in september 1999 begonnen met Taekwon-do bij Lifestyle in Rotterdam Zuid. Tussen 2003 en 2014 deed hij met succes mee aan Taekwon-do wedstrijden op nationaal en internationaal niveau. In 2004 werd hij Europees Kampioen tijdens het Europese Kampioenschappen in Eindhoven. Tegenwoordig is Hidayet vaker als scheidsrechter of coach te zien op toernooien.

Sinds de oprichting in september 2012 is Hidayet betrokken bij de club. Naast zijn functie als bestuurslid is hij ook een allround leraar. Je kan bij hem terecht voor sparring, tul, stapsparring, zelfverdediging en theorie. Zijn voorkeur ligt echter bij de biomechanica en theorie.

Seda Altın – Özdemir

1e dan ITF Taekwon-do

Seda traint sinds 2007 bij Taekwon-do in Zaanstad bij “Him Yoo Sool” en heeft haar 1e dan. Zij is momenteel zeer actief op wedstrijden en heeft een sterke voorkeur voor sparring en conditietraining. In 2019 is Seda tijdens het Europese Kampioenschappen van ITF Choi Jung Hwa in Cork (Ierland) Europees kampioen geworden met de onderdeel Sparring. Ze traint nu voor de Wereldkampioenschappen van ITF Choi Jung Hwa in Alphen a/d Rijn.

Seda Özdemir is sinds 1 augustus 2018 bij Muye Dojang. Zij zal als bestuurslid Hidayet assisteren bij de dagelijkse zaken van de vereniging en is verantwoordelijk voor het kleuteraanbod.